Duo massage stockholm massage uppsala

Duo massage stockholm massage uppsala Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska. Kanske en harmonisk duobehandling eller någon quick-fix och ett glas bubbel inför kvällen. På Clarion Hotel Stockholm kan du koppla av på ett modernt dagspa som även har yoga. Här är det äkta spa-vara som gäller, med allt från infinitypool och . Städer: Stockholm · Uppsala · Malmö · Göteborg. Duo deluxe treatment - ge bort en skön och avkopplande stund för två personer i exklusiv miljö ett Massage för kropp, ansikte och hårbotten. Stockholm. du får dela din upplevelse med någon nära, vi har dessutom satt ett extra förmånligt pris på våra duobehandlingar. DIVINE är vår massagebehandling royal.

Duo deluxe treatment | En lyxig spaupplevelse för två personer - Live it

Uppsala Spa & Skönhetsvård salongen har ett brett sortiment av professionella behandlingar från topp till tå Duo-behandling på Uppsala spa & Skönhetsvård.

Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, på Värmdö eller på Krusenberg Herrgård utanför Uppsala och njut av. 2 hands: Utförs av en terapeut som gör behandlingen växelvis mellan er 4 hands: Ni gör varsin behandling med varsin terapeut.

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Spadag för två Färna Herrgård & Spa . Duobehandling.

MASSAGE & MER Våra helkroppsmassager tar allt från 60 till 90 minuter, och försök helst att hinna med minst Att arbeta igenom musklerna och kroppen.

Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, på Värmdö eller på Krusenberg Herrgård utanför Uppsala och njut av.

ZoUL Fish SPA, Anteia Massage och Härliga Händer välkomnar er i vackra Fisk SPA - Massage - Ansiktsbehandlingar - Duobehandlingar - Fotpedikyr  Saknas: stockholm. du får dela din upplevelse med någon nära, vi har dessutom satt ett extra förmånligt pris på våra duobehandlingar. DIVINE är vår massagebehandling royal. Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Spadag för två Färna Herrgård & Spa .

Duobehandling.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail